Η νέα ιστοσελίδα του Φορέα Διαχείρισης Παμβώτιδας λειτουργεί στη διεύθυνση lakepamvotis.eu - Μεταβείτε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Φ.Δ.Λ.Π."

Ο Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 17.30, πραγματοποίησε ανοιχτή εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση των δέκα χρόνων λειτουργίας του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημήτρη Χατζή (Παλαιά Σφαγεία).
Στην εκδήλωση προβλήθηκε το video προβολής του Φορέα Διαχείρισης με τίτλο «10 Χρόνια Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας - Λένε για μας...». Ακολούθησαν ομιλίες για τον απολογισμό της δράσης του Φορέα Διαχείρισης, το ιστορικό της σύστασής του, την αναγκαιότητα ύπαρξης των Φορέων Διαχείρισης, το ρόλο της κοινωνίας των πολιτών, αλλά και την «επόμενη μέρα» της διαχείρισης των Προστατευόμενων Περιοχών. Στη συζήτηση που ακολούθησε συμμετείχαν πολλοί εκ των παρευρισκομένων εκφράζοντας τόσο το ενδιαφέρον τους για τη λειτουργία του Φορέα όσο και για τα προβλήματα που συνεχίζει να αντιμετωπίζει το οικοσύστημα της λίμνης.
Παράλληλα με την εκδήλωση λειτουργούσε έκθεση φωτογραφίας με θέμα τη βιοποικιλότητα της λίμνης Παμβώτιδας, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη χλωρίδα, πανίδα και ορνιθοπανίδα της λίμνης .