Η νέα ιστοσελίδα του Φορέα Διαχείρισης Παμβώτιδας λειτουργεί στη διεύθυνση lakepamvotis.eu - Μεταβείτε

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 

Κεντρική Πλατεία Κατσικάς

Ιωάννινα, 22/04/2013

45500 Ιωάννινα

Αρ. Πρωτ. 151

τηλ. 26510 21834

 

fax 26510 31867

 

Πληροφορίες: Μανιώτης Βασίλης

 

e-mail: malpi@otenet.gr

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας, με έδρα υπηρεσιών τα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της

πράξης «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ

ΛΙΜΝΗΣ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ» που χρηματοδοτείται από το

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» 2007-2013, Μέτρο

9.1., καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορά για την παρακάτω υπηρεσία:

«ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ -ΕΛΕΓΚΤΗ»

προϋπολογισμού 6.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ

 

 

Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

«ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ -ΕΛΕΓΚΤΗ»

Το αντικείμενο του έργου αφορά την παροχή υπηρεσιών ορκωτού λογιστή -ελεγκτή στον Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α. και περιλαμβάνει ενδεικτικά τα ακόλουθα καθήκοντα:

1              Έλεγχος των οικονομικών καταστάσεων του Φορέα Διαχείρισης -ισολογισμό και αποτελέσματα χρήσης για την διαχειριστική χρήση των ετών 2010 έως και 2013. Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες και τα πρότυπα που έχουν υιοθετηθεί από το Εποπτικό Συμβούλιο του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών - Λογιστών. Οι έλεγχοι θα διενεργηθούν με στόχο τη διακρίβωση του κατά πόσον οι οικονομικές καταστάσεις του Φορέα απεικονίζουν με πληρότητα και με σαφήνεια την οικονομική θέση του Φορέα.

2              Έλεγχος της ορθότητας και εγκυρότητας των εξόδων του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας που αφορούν τα έτη 2010 - 2013.

3              Πιστοποίηση των Δαπανών

4              Έλεγχος Εσόδων

5              Έλεγχος τήρησης των κοινοτικών και εθνικών κανονισμών για τις δημόσιες προμήθειες.

6              Έλεγχος της ύπαρξης ασφαλούς και έγκυρου οικονομικού συστήματος διαχείρισης (σύστημα τήρησης λογιστικών βιβλίων).

7              Ευθύνη για την πλήρη αντιστοιχία των μεθόδων και τεχνικών του οικονομικού ελέγχου με τους Εθνικούς κανονισμούς οικονομικού ελέγχου.

8              Υποβολή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης του πιστοποιητικού Ελέγχου στο οποίο πρέπει να περιλαμβάνονται όσα ορίζονται από το άρθρο 37 του Κ.Ν. 2190/1920 και το οποίο επέχει θέση εκθέσεως που προβλέπεται από το άρθρο αυτό.

9              Έλεγχος της απογραφής της 31/12/2010, 31/12/2011, 31/12/2012, 31/12/2013.

 

Οι εκθέσεις των χρήσεων 2010 έως 2012 θα πρέπει να υποβληθούν έως 24/05/2013. Η έκθεση της χρήσης 2013 θα υποβληθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου 2014. Ο Ανάδοχος θα πραγματοποιεί την ορθή εκπλήρωση των υποχρεώσεών του έναντι του Φορέα Διαχείρισης στο γραφείο του και θα μεταβαίνει στην έδρα του Φορέα Διαχείρισης όποτε υπάρξει σχετικό αίτημα της Αναθέτουσας Αρχής. Παράλληλα καθ΄ όλη τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, ο Ανάδοχος υποχρεούται να παρέχει προς το όργανο διοίκησης και τα στελέχη της Αναθέτουσας Αρχής, συνεχή συμβουλευτική συνδρομή, γραπτή και προφορική.

O Ανάδοχος οφείλει, επίσης, κατά την εκτέλεση του Έργου:

  • Να απαντά εγγράφως, εντός το πολύ τριών (3) εργάσιμων ημερών, στην Αναθέτουσα Αρχή σε οποιοδήποτε ερώτημα ή διευκρίνιση αυτή θέσει και σχετίζεται με το αντικείμενο της πράξης του Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α.
  • Να ενημερώνει και να λαμβάνει έγκριση από τον Συντονιστή της πράξης του Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α., του Φορέα Διαχείρισης πριν την υποβολή οποιουδήποτε στοιχείου ζητηθεί από τρίτους και προκύπτει από την εκτέλεση των εργασιών του με επαρκή αιτιολόγηση και το πολύ τρεις (3) ημέρες πριν τη σχετική υποχρέωση.
  • Να ενημερώνει εγγράφως για οποιαδήποτε αλλαγή του νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου που διέπει το αντικείμενο της πράξης του Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α. και δύναται να επηρεάσει τις σχετικές δραστηριότητες της Αναθέτουσας Αρχής, εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία που οι εν λόγω πληροφορίες/αλλαγές περιέρχονται ευλόγως σε γνώση του.
  • Να υποβάλλει στην Αναθέτουσα Αρχή ετήσιες αναφορές, στις οποίες και καταγράφονται αναλυτικά οι εκτελεσθείσες εργασίες.
  • Να κάνει χρήση της τηλεπικοινωνιακής υποδομής της Αναθέτουσας Αρχής συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών και διαδικασιών της (π.χ., πρωτόκολλο, κλπ).

 

Β. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ:

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται έως την 30/04/2013 και ώρα 14:00, να υποβάλλουν αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς αίτηση συμμετοχής τους στον διαγωνισμό στην οποία θα αναγράφονται τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου (επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνο, fax, email, ΑΦΜ, όνομα προσώπου επικοινωνίας) συνοδευόμενη από:

1. Κλειστό φάκελο με την ένδειξη: ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ-ΕΛΕΓΚΤΗ» στον οποίο θα υπάρχουν τα ακόλουθα απαραίτητα δικαιολογητικά:

1              Υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (Α΄75), όπως εκάστοτε ισχύει, με θεώρηση γνησίου υπογραφής, στην οποία θα αναφέρεται ότι αποδέχονται τους όρους της διακήρυξης και τους όρους του σχεδίου - σύμβασης και ότι έλαβαν γνώση του αντικειμένου του έργου σύμφωνα με το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α : ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ της παρούσας.

2              Υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (Α΄75), όπως εκάστοτε ισχύει, με θεώρηση γνησίου υπογραφής, στην οποία αναγράφονται τα στοιχεία του διαγωνισμού ή της διαδικασίας ανάθεσης στην οποία συμμετέχουν και στην οποία δηλώνεται ότι, μέχρι και την ημέρα υποβολής της προσφοράς τους οι προσφέροντες:

 

α. Δεν έχουν καταδικασθεί με αμετάκλητη απόφαση για αδίκημα σχετικό με την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, ή για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρ. 6 παρ. 2 εδάφιο α (αρ. 1) του ΠΔ 118/07 αδικήματα. Σε περίπτωση που ο προσφέρων είναι νομικό πρόσωπο την υπεύθυνη δήλωση περί μη καταδίκης με αμετάκλητη απόφαση για κάποιο από τα αδικήματα του ΠΔ 118/07 υποβάλλουν :

α) οι Διαχειριστές όταν το νομικό πρόσωπο είναι Ο.Ε, Ε.Ε ή Ε.Π.Ε.

β) ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και ο Διευθύνων Σύμβουλος όταν το νομικό πρόσωπο είναι Α.Ε. γ)

σε κάθε άλλη περίπτωση νομικού προσώπου οι νόμιμοι εκπρόσωποί του.

-Όταν ο προσφέρων είναι συνεταιρισμός η ως άνω υπεύθυνη δήλωση, υποβάλλεται από τον Πρόεδρο του συνεταιρισμού. -Όταν ο προσφέρων είναι ένωση ή κοινοπραξία, η ως άνω δήλωση αφορά κάθε μέλος σύμφωνα με τα ανωτέρω που συμμετέχει στην Ένωση ή Κοινοπραξία.

β. Δεν τελούν σε κάποια από τις αναφερόμενες στην περίπτωση (2) του εδ. α της παρ. 2 του άρθρου 6 του Π.Δ. 118/2007 καταστάσεις (ήτοι σε κατάσταση πτώχευσης και σε διαδικασία κήρυξης πτώχευσης) ή σε κατάσταση ανάλογη που προβλέπεται από τις διατάξεις της χώρας εγκατάστασής τους. Δεν τελούν σε κάποια από τις αναφερόμενες στην περίπτωση (2) του εδ. γ της παρ.2 του άρθρου 6 του Π.Δ. 118/2007 καταστάσεις (ήτοι κοινή ή ειδική εκκαθάριση και σε διαδικασία έκδοσης κοινής ή ειδικής εκκαθάρισης) ή σε κατάσταση ανάλογη που προβλέπεται από τις διατάξεις της χώρας εγκατάστασής τους.

γ. Είναι ενήμεροι ως προς τις υποχρεώσεις τους που αφορούν τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης (κύριας και επικουρικής) αναφέροντας όλους τους φορείς στους οποίους καταβάλουν εισφορές κύριας και επικουρικής ασφάλισης καθώς και ότι είναι ενήμεροι ως προς τις φορολογικές υποχρεώσεις τους.

δ. Είναι εγγεγραμμένοι στο οικείο Επιμελητήριο κατά την ημέρα διενέργειας του διαγωνισμού. Τα αλλοδαπά φυσικά ή νομικά πρόσωπα δηλώνουν ότι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του οικείου Επιμελητηρίου της χώρας εγκατάστασής τους ή σε ισοδύναμες επαγγελματικές οργανώσεις, ομοίως της χώρας εγκατάστασής τους, κατά την ημέρα διενέργειας του διαγωνισμού.

ε. Δεν τελούν σε αποκλεισμό από διαγωνισμούς με βάση αμετάκλητη απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης κατά τα άρθρα 18, 34 και 39 του Π.Δ. 118/2007 κατά την ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών.

στ. αναλαμβάνουν την υποχρέωση για την έγκαιρη και προσήκουσα προσκόμιση των δικαιολογητικών κατακύρωσης, κατά περίπτωση και σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις των άρθρων 6 και 20 του Π.Δ. 118/2007. -Σε περίπτωση που ο προσφέρων είναι νομικό πρόσωπο η παρούσα υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται από τον νόμιμο εκπρόσωπο του.

ζ. Η προσφορά του συντάχθηκε σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Διακήρυξης, της οποίας έλαβε γνώση και ότι αποδέχεται ανεπιφύλαχτα και ότι καλύπτει το σύνολο του έργου καθώς και ότι παραιτείται από κάθε δικαίωμα αποζημίωσης για οποιαδήποτε Απόφαση της Αναθέτουσας Αρχής, ιδίως της αναβολής ή ακύρωσης του Διαγωνισμού ή της υπαναχώρησης της Αναθέτουσας Αρχής ή της κρίσης της Επιτροπής Αξιολόγησης, όπως και για κάθε λόγο δημοσίου συμφέροντος.

η. Ο συνεταιρισμός λειτουργεί νόμιμα (αφορά μόνο συνεταιρισμούς).

1.    Παραστατικό εκπροσώπησης, κατά το άρθρο 6 παρ.1 περ. γ. του Π.Δ. 118/07, εφόσον οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχουν στο διαγωνισμό με αντιπρόσωπό/ εκπρόσωπό τους.

2.    Τα νομιμοποιητικά έγγραφα κάθε συμμετέχοντος, όπως το Φ.Ε.Κ. ίδρυσης και οι τροποποιήσεις του (για διαγωνιζόμενους με μορφή Α.Ε. και Ε.Π.Ε.), επικυρωμένο αντίγραφο ή απόσπασμα του καταστατικού του διαγωνιζόμενου και των εγγράφων τροποποιήσεών του (για Ο.Ε. και Ε.Ε.).

3.    Στοιχεία και έγγραφα από τα οποία πρέπει να προκύπτουν ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Α.Ε., τα υπόλοιπα πρόσωπα που έχουν δικαίωμα να δεσμεύουν με την υπογραφή τους το νομικό πρόσωπο και τα έγγραφα της νομιμοποίησης αυτών, αν αυτό δεν προκύπτει ευθέως από το καταστατικό αναλόγως με τη νομική μορφή των εταιρειών ή κάθε άλλου νομικού προσώπου.

4.    Στοιχεία Συμμετοχής για ενώσεις / κοινοπραξίες

 

Τα μέλη των Ενώσεων/Κοινοπραξιών Φυσικών ή Νομικών προσώπων που υποβάλλουν κοινή προσφορά, θα πρέπει να πληρούν τα δικαιολογητικά της παρ.8 (ελάχιστες προϋποθέσεις συμμετοχής) σωρευτικά. Οι ενώσεις /κοινοπραξίες Φυσικών ή Νομικών Προσώπων που υποβάλλουν κοινή προσφορά, αυτή, υπογράφεται υποχρεωτικά είτε από όλους, που αποτελούν την ένωση, είτε από εκπρόσωπό τους, εξουσιοδοτημένο με συμβολαιογραφική πράξη.

Επίσης θα πρέπει να καταθέσουν: Α. Συμφωνητικό μεταξύ των μελών της Ένωσης /Κοινοπραξίας όπου:

i. να αναγράφεται και να οριοθετείται με σαφήνεια το ποσοστό συμμετοχής κάθε μέλους της Ένωσης/Κοινοπραξίας στην Ένωση/Κοινοπραξία και το ειδικό μέρος του Έργου, το οποίο αυτό θα αναλάβει στα πλαίσια υλοποίησης του Έργου στο σύνολο της Προσφοράς,

ii. να αναγράφεται το ποσοστό επί του Συμβατικού Τιμήματος που θα αντιστοιχεί σε κάθε μέλος της Ένωσης/Κοινοπραξίας,

iii. να δηλώνεται ένα μέλος ως υπεύθυνο για το συντονισμό και τη διοίκηση όλων των μελών της Ένωσης/Κοινοπραξίας,

1.           να ορίζεται κοινός εκπρόσωπος της Ένωσης/Κοινοπραξίας και των μελών της για τη συμμετοχή της στο Διαγωνισμό και την εκπροσώπηση της Ένωσης/ Κοινοπραξίας και των μελών της έναντι της Αναθέτουσας Αρχής,

2.           να δηλώνεται ότι σε κάθε περίπτωση τα μέλη της Ένωσης ή της κοινοπραξίας θα είναι αλληλεγγύως και εις ολόκληρον υπεύθυνα έναντι της αναθέτουσας αρχής για την εκτέλεση του αντικειμένου της σύμβασης.

 

Β. Πράξη του αρμόδιου οργάνου κάθε μέλους της Ένωσης/Κοινοπραξίας από το οποίο να προκύπτει η έγκρισή του για τη συμμετοχή του μέλους:

i. στην Ένωση/Κοινοπραξία

ii. στο Διαγωνισμό

Προσφορά στην οποία δεν θα υπάρχουν οι ανωτέρω δηλώσεις και έγγραφα θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη.

8. Τα δικαιολογητικά απόδειξης των ελαχίστων «προϋποθέσεων συμμετοχής» είναι:

1.    Πτυχίο Α.Ε.Ι. Οικονομικών Σχολών, ή οποιοδήποτε συναφές πτυχίο σχολών Α.Ε.Ι της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής (αποδεικνύεται με προσκόμιση επικυρωμένου αντιγράφου τίτλου σπουδών).

2.    Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος βαθμίδας Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή (προσκόμιση επικυρωμένου αντιγράφου της άδειας αυτής) .

3.    Εγγραφή στο μητρώο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Π.Δ 226/92), (προσκόμιση επικυρωμένου αντιγράφου αυτής).

 

2. Κλειστό φάκελο με την ένδειξη: ΦΑΚΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΕΛΕΓΚΤΗ», ο οποίος θα περιέχει την οικονομική προσφορά του ενδιαφερόμενου για το σύνολο του έργου από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι και τη λήξη του προγράμματος.

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα αποστέλλονται έως την 30/04/2013 και ώρα 14:00, στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης, στη Διεύθυνση: Κεντρική Πλατεία Κατσικάς, 45500, Ιωάννινα. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 2651021834 στους κκ. Μανιώτη Βασίλειο Η παρούσα, δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Φορέα: www.lakepamvotis.gr, και στο δικτυακό τόπο του Φορέα στη διαύγεια http://et.diavgeia.gov.gr/f/lakepamvotis

Γ. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει από την Επιτροπή Διαγωνισμού (Απόφαση στο θέμα 5 της 93ης/15-4-2013) Συνεδρίασης του Δ.Σ και η οποία έχει την ευθύνη της παραλαβής, αποσφράγισης και αξιολόγησης των προσφορών, της τελικής βαθμολόγησης και της κατάταξής τους. Η Επιτροπή συντάσσει τα πρακτικά της και εισηγείται προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης για την ανάθεση και την υπογραφή της σύμβασης. Η Επιτροπή Διαγωνισμού διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει οποτεδήποτε την παρούσα διαδικασία χωρίς αυτό να συνεπάγεται οποιοδήποτε τίμημα για τον Φορέα Διαχείρισης. Κριτήριο ανάθεσης του έργου θα είναι: Η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

Η Επιτροπή Ανάθεσης με βάση τα «Δικαιολογητικά Συμμετοχής» και τον φάκελο «Οικονομική Προσφορά», µε πρακτικό της εισηγείται την ανάθεση του έργου στον προσφέροντα ο οποίος σύμφωνα µε τα παραπάνω υπέβαλε την συμφερότερη από οικονομική άποψη προσφορά. Με την απόφαση ανάθεσης και πριν την υπογραφή της σύμβασης, ο Ανάδοχος καλείται να προσκομίσει τα δικαιολογητικά που αναφέρονται, μέσα σε πέντε (5) ημέρες από την αποστολή της απόφασης ανάθεσης.

Δ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

Ενστάσεις μπορούν να υποβάλλονται εγγράφως στο αρμόδιο για την διενέργεια του διαγωνισμού όργανο ως εξής : α. Κατά της συμμετοχής Προσφέροντα σ' αυτόν ή της νομιμότητας της διενέργειας ως προς την διαδικασία παραλαβής και αποσφράγισης των προσφορών κατά την διάρκεια του ιδίου του διαγωνισμού και μέχρι την ημέρα πραγματοποίησης του διαγωνισμού. Η ένσταση αυτή δεν θα επιφέρει αναβολή ή διακοπή του διαγωνισμού αλλά θα εξετάζεται κατά την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού από το αρμόδιο όργανο του «Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας» μετά από την γνωμοδότηση της «Επιτροπής Διαγωνισμού». Η ένσταση κατά της συμμετοχής Προσφέροντα στον διαγωνισμό θα κοινοποιείται υποχρεωτικά σε αυτόν κατά του οποίου στρέφεται από τον Προσφέροντα που την ασκεί. Ο Προσφέρων κατά της συμμετοχής του οποίου στρέφεται η ένσταση θα έχει το δικαίωμα να προβάλλει τις απόψεις του εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα του κοινοποιηθεί η ένσταση. β. Κατά της νομιμότητας της διενέργειας του διαγωνισμού έως την κατακυρωτική απόφαση μέσα σε χρονικό διάστημα τριών (3) εργασίμων ημερών από την σύνταξη του αντίστοιχου πρακτικού από την «Επιτροπή Διαγωνισμού» και την γνωστοποίησή του στους Προσφέροντες. Η ένσταση αυτή δεν θα επιφέρει αναστολή ή διακοπή του διαγωνισμού θα εξετάζεται δε από το αρμόδιο όργανο του «Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας» κατά την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού μετά από γνωμοδότηση της «Επιτροπής Διαγωνισμού».

γ. Ενστάσεις που θα υποβάλλονται για οποιουσδήποτε άλλους λόγους, ή θα υποβάλλονται εκτός των προθεσμιών που αναφέρονται στις προηγούμενες παραγράφους δεν θα γίνονται δεκτές.

δ. Οι ενιστάμενοι θα λαμβάνουν γνώση των σχετικών αποφάσεων επί των ενστάσεών τους με φροντίδα τους.

Ο Πρόεδρος ΔΣ Πέτρος Τσουμάνης